Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Montréal Konvénsi Norwégia Ahli Hukum


Salaku September, aya pihak ka Konvénsi

Montréal Konvénsi (sacara resmi, Konvénsi pikeun Unifikasi of Aturan nu Tangtu pikeun Internasional Kenop ku Hawa) nyaéta hiji multilateral perjangjian diadopsi ku pasamoan diplomatik of ICAO sarikat anggota di taunEta diralat penting dibekelan tina Warsawa Convention sacara rezim ngeunaan santunan pikeun para korban hawa bencana. Konvénsi nyoba-ngadegkeun deui uniformity jeung predictability aturan anu patali jeung internasional kenop panumpang, koper jeung kargo. Whilst ngajaga dibekelan core nu geus dilayanan international air transport masarakat pikeun sababaraha dekade (ie, Warsawa rezim), nu anyar perjangjian achieves modernisasi di sababaraha wewengkon konci. Eta ngajaga panumpang ku ngawanohkeun dua-nagara golongan system liability nu eliminates nu saméméhna sarat ngabuktikeun dihaja ngalalaworakeun ku hawa carrier pikeun ménta leuwih ti dollar AS, di karuksakan, nu kudu ngaleungitkeun atawa ngurangan protracted litigation. Dina Montréal Konvénsi, operator hawa nu nedunan nanggungjawaban kana sadaya for geus kabuktian karuksakan nepi ka. hak gambar husus (SDR), campuran tukeur nilai ngadegkeun ku International Monetér (IMF) sarua jeung kasarna US dollar. SDR nu ditéang, maskapai bisa nyegah liability ku nu ngabuktikeun yén kacilakaan nu disababkeun tatu atawa maot ieu teu alatan maranéhanana lalawora atawa ieu dipake solely pikeun lalawora pihak katilu. Pertahanan ieu teu sadia di mana karuksakan kurang ti. SDR nu ditéang Konvénsi ogé diralat jurisdictional dibekelan tina Warsawa jeung ayeuna ngidinan korban atawa kulawarga maranéhanana gugat operator asing di mana maranéhanana ngajaga tinggal poko maranéhanana, sarta merlukeun sadaya air operator pikeun mawa asuransi liability. Montréal Konvénsi ieu dibawa ngeunaan utamana pikeun ngajadikeun amandemen liabilities ka jadi modal pikeun kulawarga pikeun maot atawa tatu nalika dina papan an pesawat. Konvénsi teu ngaku ganti pikeun jiwa tatu atawa karuksakan kajaba numbu ka tatu fisik. Artikel tujuh belas Konvénsi nujul ka 'ragana tatu' dina setting kaluar liability of carrier nu keur kacilakaan. dubious - ngabahas Murni jiwa tatu teu layak pikeun santunan nu geus dikritik ku urang luka di pesawat kacilakaan, ahli hukum jeung kulawarga maranéhanana. Australia robah hukum jadi salaku pikeun nyocogkeun jeung Montréal Konvénsi kaasup di sababaraha cara di handap Bebas Australia sénator Nick Xenophon bakal ngawanohkeun anggota swasta sacara bill kana Australia Dpr dina Méi nu bakal neangan pikeun nangtayungan hak tina kacilakaan pesawat salamet jadi katembong keur trauma psikologis.

Ngarah Australia urusan kiwari acara TV opat Juru dina pamaréntah milik penyiar ABC, disiarkeun a program fokus dina unfairness jeung hal nu teu adil of lian jiwa tatu dina Maret, featuring Karen Casey, a mantri tatu nalika évakuasi médis hiber manéhna asuhan dina nabrak dina cai off Norfolk Island.

Montréal Konvénsi robah jeung umumna naek maximum liability of airlines pikeun leungit koper ka maneuh, SDR per panumpang (jumlah dina Warsawa Convention dumasar kana beurat koper).

Merlukeun airlines ka pinuh ngimbangan travelers biaya ngagantian item dibeuli nepi ka koper téh dikirimkeun, pikeun maksimal, SDR.

Dina dua puluh hiji poe nu mana wae nu nyangsang koper téh dianggap leungit, nepi maskapai manggih jeung delivers eta. Watesan ganti pikeun karuksakan koper ka, SDRs hartina nilai ruksak parabot mobilitas bisa mindeng nyata ngaleuwihan sadia santunan dina Montréal Konvénsi, sedengkeun pangaruh leungitna, komo samentara, di parabot mobilitas tempat ditumpurkeun panumpang di hiji substansi ngaronjat disadvantage di ngabandingkeun ka panumpang séjén nalangsara ruksak koper. Sedengkeun pikeun non-ditumpurkeun jalma nu isu utama nyaéta leungitna nahan koper, pikeun jalma ditumpurkeun masalah nuju jadi karuksakan fisik ka wheelchairs jeung nu séjénna awét alat médis alatan inappropriate stowage di tahan. Komo hiji dasar individual-dipasangan korsi roda bisa ngarugikeun dua kali sadia santunan, jeung tilu bulan waktu lead pikeun ngagantian.

Aya geus leuwih masalah jeung airlines keur horéam ka ngakuan nu murah-pasar massa wheelchairs bisa jadi teu cocog salaku komo ngagantian samentara alatan umum perlu pikeun ngaropéa seating solusi antara jangka panjang roda pamaké.

EU dina 'Komunikasi dina lingkup liability hawa operator jeung bandar udara dina acara ancur, ruksak atawa leungit parabot mobilitas panumpang jeung mobilitas ngurangan lamun iinditan ku hawa' catetan disadvantage ieu dina hubungan EC - 'hak ditumpurkeun jalma jeung jalma jeung mobilitas ngurangan lamun iinditan ku hawa'.

EU catetan laporan nu Amérika Sarikat dina Hawa Carrier Aksés Meta jeung Kanada dina Bagian VII tina Angkutan Udara Aturan nu geus dicokot tindakan pikeun gaya airlines pikeun pinuh nutupan waragad karuksakan jeung pikeun parabot mobilitas salaku kaayaan ngamungkinkeun hiji maskapai ka beroperasi dina maranéhanana airspace, jeung catetan yen EU bisa jadi kudu nyokot léngkah sarupa lamun tugas tambahan ditumpukeun dina airlines ku EC - teu ngabéréskeun masalah. Kaasup dina total ieu tina ICAO Sarikat Anggota plus Uni Éropa. Nagara nu geus ratified ngagambarkeun nagara anggota PBB plus the Cook Islands. Nagara séjén anu geus ratified di antarana Argentina, di Australia, Brazil, Kanada, Cina, sadaya nagara anggota Uni Éropa, India, Indonesia, Israel, Jepang, Korea Kidul, Malaysia, Mexico, Selandia Anyar, Nepal Norwégia, Pakistan, Rusia Arab Saudi, Singapura, Kidul Afrika, Swiss, Turki, Ukraina, Uni Émirat Arab, jeung Amérika Sarikat.