Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Norwegia Bar Association - Ahli Hukum Norwégia. Web


Bar Association ngajadikeun éksténsif usaha pikeun ngamajukeun prosés alatan panyalindungan jeung prinsip aturan hukum, jeung ieu téh nu paling penting arena pikeun anggotana' papacangan di kaadilan pidana isu jeung perkembangan hukumBar Association patali jeung ngembang alus sistem jeung solusi nu bisa mantuan ahli hukum di maranéhanana poé-ka-poé prakték. We nyadiakeun saran dina hiji dasar individual ngeunaan ngadegkeun jeung ngajalankeun prakték hukum jeung sasuai ngeunaan parobahan ka kerangka pangaturan. Urang digawé unggal dintenna pikeun ngagambar perhatian ka kontribusi ahli hukum nyieun pikeun nyiptakeun nilai di masarakat, ka recruit anyar bakat pikeun profesi jeung ngarojong ahli hukum' tumuwuhna professional jeung sosial ukhuwah.

Norwegia Bar Association geus digawé saprak taun pikeun naekeun hormat jeung amanah nu ahli hukum gumantung kana, jeung nu hartosna yén ahli hukum nu bisa jadi reueus pikeun latihan profési maranéhanana.

Judul Anggota norwegia Bar Association (MNA) nyaéta ciri khas tina kualitas nu nunjukeun yen hiji pengacara milik reueus professional masarakat. Ahli hukum nerapkeun sarat stringent salaku wasalam maranéhanana professional jeung standar etika - jeung maranehna kudu minuhan sarat ieu diri. Norwegia Bar Association wishes pikeun safeguard kapentingan jeung masarakat sacara reputasi ahli hukum ku nulungan pikeun mastikeun yén sadaya anggota urang ngajaga luhur professional jeung etika standar. Anggota urang kudu kituna nyokot kontinyu atikan salajengna nu geus disatujuan ku badan asosiasi Di Norwégia, sadaya practicing ahli hukum nu kabeungkeut ku norwegia Kode Etik pikeun ahli Hukum, nu geus dicokot nepi ku Association Bar. Kode Etik pikeun ahli Hukum enforced ngaliwatan sistim disiplin Bar Association sacara Disiplin Déwan poéna jeung aduan ngeunaan waragad jeung aduan ngeunaan breaches tina Kode Etik. Kaputusan Disiplin Déwan bisa jadi banding ka masarakat awam diangkat Committee Disiplin. Leuwih ti opat ratus ahli hukum ngawula ka salaku kapilih aparat norwegia Bar Association Maranéhanana manggihan pakaitna jadi éféktif, boga pangaruh jeung pikaresepeun arena pikeun maranéhna papacangan. Loba di antarana diuk dina rupa-rupa komite, di mana maranéhanana ngagambarkeun professional sumberdaya jeung point of rujukan pikeun sesa hukum profési. Norwegia Bar Association ogé isu antara genep puluh jeung rundingan kiriman unggal taun, kukituna nyieun anak mark dina mangsa nu bakal datang panerapan.