Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Norwegia Hukum


Kuring geus kadéngé nu comparatively spa kawas kaayaan norwegia bui tapi mana ulah maranéhanana tetep sabenerna criminally bahayaAya hiji video di dieu, kuring nebak anjeun teu ngarti norwegia, tapi gist tina eta kahiji némbongkeun has sél, mangka pakarangan. Hal pangalusna dina kaayaan kiwari téh pikeun meunangkeun anjeun relatif ka jangji hiji hal salaku jaminan pikeun injeuman anjeun. Hiji hal kawas hiji imah nu manéhna owns nu deukeut ka nilai hutang nu manéhna Eta sora kawas ieu jalma anu owes anjeun bisa jadi teu geus nu mana wae nu aset atawa duit nu sadia pikeun mayar hutang komo kana pupusna. Komo jeung hiji dokumén, nyarios yén manéhna owes anjeun hutang, aya oge nu teu jadi. Kahiji anjeun kudu nulis hiji hutang surat atawa sertipikat nyarios yén aya hiji hutang antara anjeun dua. Lamun jalma nu mati anjeun teras bisa ngaku yén anjeun hutang bakal repayed ku pengacara kaayaan.