Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Norwegia kawarganagaraan - Norwégia di Australia


Nurutkeun ajip Rosidi dina norwegia kabangsaan, hiji anak lahir ka norwegia indung atawa bapa acquires norwegia kawarganagaraan sacara otomatis di lahirIeu manglaku euweuh urusan lamun anak nu lahir di Norwégia atawa di luar nagari, jeung no masalah lamun kolotna anu nikah atawa henteu. Pikeun mastikeun anak kewarganegaraan, identitas jeung kawarganagaraan tina kolotna anak kudu ditangtukeun. Norwegia kawarganagaraan ogé bisa jadi kaala pikeun barudak dumasar kana bewara, nyoko atawa aplikasi. Punten dicatet yén norwegia kawarganagaraan kaala di lahir, bewara atawa nyoko meureun engke jadi leungit. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina kumaha pikeun mastikeun lamun anjeun atawa anak anjeun hiji norwegia warga, mangga ningali UDI website.

Sadaya aplikasi pikeun norwegia kawarganagaraan kudu lodged di Norwégia.

Aplikasi kudu kadaptar online dina Aplikasi Portal Norwégia saméméh pasini dijieun pikeun ngalebetkeun dokumén ngarojong di kantor polisi lokal di Norwégia. Sadaya aplikasi pikeun kawarganagaraan nu diteruskeun ka norwegia Direktorat Imigrasi pikeun ngolah. Anjeun bakal nampa béwara di posting sakali otoritas imigrasi geus narima aplikasi anjeun. Link di handap ieu méré UDI processing kali: Kasus-processing kali. Nu UDI website nyadiakeun informasi anu bisa panawaran pikeun norwegia kewarganegaraan jeung kumaha panawaran. Website ogé nyadiakeun checklists diperlukeun pikeun dokuméntasi pikeun nyadiakeun sareng aplikasi anjeun jeung kasus prosedur ihtisar. Hiji jalma anu kaala norwegia kawarganagaraan di lahir, tapi anu geus teu cicing di Norwégia pikeun total periode dua taun, atawa di Norwégia jeung nu séjénna nagara Nordic jumlahna tujuh taun, bakal leungit-na atawa nya norwegia kawarganagaraan kana ngahontal umur. Periode tinggal dihartikeun salaku kontinyu cicing teu kurang ti tujuh bulan Punten dicatet yén aturan lianna panawaran pikeun norwegia warga anu attained umur dua puluh dua saméméh September. Lamun anjeun ménta kawarganagaraan di nagara sejen, anjeun otomatis bakal leungit anjeun norwegia kawarganagaraan luyu jeung norwegia Kawarganagaraan Polah §. Aturan ieu diterapkeun correspondingly ka barudak dina dalapan belas taun umur anu acquires sejen kawarganagaraan sabab indung acquires sejen kawarganagaraan.

Punten dicatet yén di luhur manglaku ka sadaya aplikasi pikeun kawarganagaraan, kaasup aplikasi pikeun Australia kawarganagaraan ku turunan.

Hal ieu penting gede pikeun jadi akrab jeung aturan ngeunaan leungitna norwegia kawarganagaraan samemeh panawaran, ngabéjaan atawa ngadaptar sorangan atawa anak anjeun minangka warga nagara sejen ti Norwégia. Ieu téh tanggung jawab anjeun Leungitna lumangsung otomatis, dumasar kana aturan dina Norwégia jeung nagara nu anjeun jeung - atawa anak anjeun janten warga. Mun anjeun teu dibales hiji kawarganagaraan di nagara sejen otomatis (teu ku aplikasi atawa béwara, atawa ngabogaan eksplisit dikonfirmasi yén anjeun bakal jadi warga nagara sejen), anjeun bakal teu leungit anjeun norwegia kawarganagaraan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan leungitna norwegia kawarganagaraan, mangga aos Kaleungitan anjeun norwegia kawarganagaraan.

Salaku aturan, Norwégia teu ngidinan hiji jalma pikeun tahan kawarganagaraan dual.

Jalma ngalamar norwegia kawarganagaraan kudu kituna jadi dileupaskeun ti maranéhanana saméméhna kabangsaan lamun jadi norwegia.

Kawarganagaraan Dual ogé diidinan pikeun norwegia warga anu otomatis geus kaala dua atawa leuwih citizenships.

Punten dicatet, kumaha oge, nu norwegia kawarganagaraan meureun engke jadi leungit. Nurutkeun norwegia Kawarganagaraan Polah §, norwegia warga anu ménta sejen kawarganagaraan ku aplikasi atawa eksplisit idin, otomatis leungit maranéhanana norwegia kawarganagaraan. Dumasar kana informasi ti Australia otoritas ngeunaan interpretasi hukum Australia, norwegia otoritas saméméhna geus dipercaya yén Australia kawarganagaraan ku santun ieu dibales otomatis dina saméméhna Australia Kawarganagaraan Polah tanpa sarat keur hiji aplikasi. Kadutaan ayeuna geus narima informasi anyar ti Australia otoritas ngeunaan interpretasi saméméhna Australia Kawarganagaraan Meta, jeung nurutkeun ieu, kewarganegaraan ku turunan ieu ngan dibales ku aplikasi jeung - atawa eksplisit idin. Hanjakalna, ieu ngakibatkeun yen norwegia paspor bisa jadi kudu wrongfully geus dikaluarkeun pikeun jalma anu leungit maranéhanana norwegia kawarganagaraan lamun meunangkeun Australia kawarganagaraan ku turunan. Sababaraha jalma di Australia sahingga bakal ayeuna tahan sah paspor Norwegia kawarganagaraan teu dicandak ku nu keur ngaluarkeun norwegia paspor di error. Norwegia Embassy nyorong jalma anu bisa jadi kapangaruhan atawa boga masalah nu mana wae nu ngeunaan kaayaan maranéhanana, pikeun kontak Kadutaan.