Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Norwégia: NPD Announces Manajemén Reorganisasi - Lepas pantai Énergi Kiwari


Pangaluyuan Minor geus dilaksanakeun di norwegia Perminyakan Direktorat sacara (NPD sacara) organisasi jeung struktur manajemén. Tomas Maret geus diangkat salaku diréktur anyarNu NPD anu datar, tim didasarkeun-organisasi jeung kira-kira dua ratus pagawé dipingpin ku diréktur umum Benet Nyland. Nya manajemén tim diwangun ku salapan direksi, unggal diangkat pikeun watesan nepi ka genep taun Kjelle Agar Dragovic, anu geus mangrupa bagian tina NPD manajemén tim salila tujuh taun, nu pamungkas tilu nu kitu timbalan diréktur umum, ayeuna bakal ninggalkeun tim manajemén kana completing istilah nya ku kantor. Nu NPD sacara tim manajemén anyar bakal kieu: Posted on Maret, jeung tag Announces, Gas, Manajemén, Warta, Norwégia, NPD, Lepas pantai, Minyak, Reorganisasi. Salaku bagian ti hiji reorganisasi sakuliah sadaya tingkat pausahaan dirancang pikeun ngurangan waragad jeung ngaluyukeun ka mangsa nu bakal datang.

Kai Group geus nepi an kasapukan jeung Agility Group ka acquire Agility proyék-Proyék SAPERTI, hiji norwegia rékayasa.

Agar sacara Fasilitas Solusi division, bagian service global pausahaan AGAR, announces nu ka Pigura-na Kasapukan.

Ti dua puluh-lima bulan Maret nepi ka dalapan April, Perminyakan Otoritas Kasalametan Norwégia (PSA) dipigawé hiji inok tina Eni Norwégia (Eni). KIM Konsultan SALAKU geus meunang anyar taun kerangka kontrak jeung BP Norwégia pikeun penyediaan jasa konsultan. Acara bakal diayakeun di Erbil International Fair Taneuh nu jadi salah sahiji nu panggedéna énergi patali kajadian di Iraq. Acara program ieu dedicated ka paling topical isu search, éksplorasi, perkembangan hidrokarbon Ti sabelas bulan Maret nepi ka tilu April, Perminyakan Otoritas Kasalametan Norwégia dipigawé hiji inok tina manajemén pangropéa. Jack-up geger Barat Linus geus narima Perminyakan Otoritas Kasalametan Norwégia sacara Pangakuan Patuh. Ross Lepas pantai SALAKU ayeuna announces hiji pangajén kontrak jeung Rock sumber Éksplorasi Norwégia.