Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Pangangguran kauntungan


Jadi dijudulan pangangguran kauntungan, anjeun jam gawe kudu biasana geus ngurangan ku saeutikna lima puluh per centAnjeun kudu minuhan sarat umum pikeun pangangguran benefit di Norwégia jeung kudu daék ngalakukeun nanaon karya. Pikeun nampa pangangguran kauntungan, anjeun kudu didaptarkeun salaku hiji seeker pakasaban di website atawa di anjeun NAV Lokal Ladenan. Anjeun kudu ngalengkepan tingkat Pangangguran Kauntungan Ngaku Bentuk Murid sakola jeung siswa, sakumaha aturan, teu dijudulan pikeun pangangguran kauntungan. Anjeun bisa jadi dijudulan pangangguran nguntungkeun lamun anjeun keur samentara diteundeun off. Anjeun jam gawe kudu geus ngurangan ku saeutikna lima puluh per cent Pikeun jalma anu samentara diteundeun-off di lauk industri processing, jam gawe maranéhanana kudu geus ngurangan ku saeutikna opat puluh per cent. Upami anjeun keur hiji demarkasi worker, anjeun bisa cicing di nagara anjeun tinggal bari narima pangangguran benefit ti Norwégia. Pagawe Cross-wates anu jalma anu cicing di hiji nagara jeung karya di jandéla anu lian jeung anu ngarambat ka nagara maranéhanana tinggal sahenteuna saminggu sakali.

Anjeun kudu bisa dokumén yén anjeun geus jadi pangangguran di Norwégia.

Eta bakal jadi cukup pikeun anjeun pikeun dokumén nu anjeun geus jadi pangangguran ngaliwatan teu lepat anjeun sorangan sanggeus ngabogaan digawé pikeun sahanteuna hiji poé. Ieu téh hiji kaayaan nu entitlements anjeun geus earned di nagara anjeun pindah ti ogé entitle anjeun pikeun pangangguran benefit di Norwégia. Anjeun oge kudu minuhan kaayaan umum pikeun entitlement pangangguran benefit di Norwégia. Dina kaayaan nu tangtu, anjeun bisa jaga anjeun norwegia pangangguran kauntungan pikeun nepi ka tilu bulan bari anjeun ngalamar pakasaban di sejen nagara EEA. Anjeun kudu ngalebetkeun hiji ngaku dina tulisan ngagunakeun bentuk aplikasi NAV. pikeun PD U sertipikat Sertipikat ieu entitles anjeun cicing di nagara sejen salaku hiji seeker job bari narima pangangguran benefit ti Norwégia. Upami anjeun keur néangan pakasaban di Norwégia bari narima pangangguran benefit ti nu lian nagara EEA, anjeun kudu mawa bentuk PD U jeung anjeun ti nagara ti nu anjeun narima pagawean kauntungan. Atawa NAV kudu dikirim SED U ku otoritas di nagara ti nu anjeun dijudulan pikeun nampa pangangguran kauntungan.

Anjeun kudu ngadaptar minangka hiji seeker job lamun anjeun sumping di Norwégia jeung sasuai jeung norwegia aturan nu panawaran pikeun ngadaptar minangka hiji seeker job jeung NAV, i.e.

ngalebetkeun hiji pagawean status bentuk unggal opat belas poé ka anjeun NAV Lokal Ladenan.