Ahli hukum Norwégia! Norwegia ahli Hukum, hukum portal.


Pausahaan Angkutan Diréktori - Norwégia - Angkutan Barang Forwarders, Operator


Sapotong kargo nujul kana barang diangkut dina bungkusan (saperti buleud, tas atawa palette kemasan)General kargo mangrupa salah sahiji tipe nu paling umum, utamana keur jalan pengiriman barang. Mindeng digambarkeun ku kargo keur dikirimkeun ka sababaraha konsumén sarta ngawengku rupa-rupa kategori barang. Ieu mindeng pengiriman barang wadahna diadaptasi pikeun intermodal pengiriman barang, anu ngamungkinkeun ngarobah ti hiji mode transport sejen tanpa necessitating reloading.

Kargo jeung massa jeung ukuran exceeding wates-wates nu ditetepkeun ku aturan lalu lintas atawa peraturan séjén.

Biasana, oversized kargo teu diangkut ku kandaraan konvensional, saprak merlukeun husus idin. Kategori ieu bisa di antarana alat manufaktur, sakabeh tutuwuhan, atawa nu séjénna badag atawa heavyweight objék (sakabeh, atawa dina bagian). Barang bisa jadi picilakaeun pikeun kaséhatan manusa jeung - atawa lingkungan Transportasi diatur ku rupa-rupa hukum, kaasup international panerapan, saperti nu lengkep ku Éropa Kasapukan ngeunaan Internasional Kenop Barang Bahaya ku Jalan. Nu anyar service ngalamar nyambung salapan asal terminal di Cina jeung dalapan kota tujuan di Éropa."KARGO-ARDS global angkutan barang portal. Ieu bb website nyadiakeun data jeung jasa, kaasup Angkutan barang Bursa, list of angkutan barang pausahaan, sarta pausahaan warta. Keur dipake boh ka shippers jeung operator aub dina pengiriman barang jeung nyekel barang, urang mantuan forge hubungan bisnis.